Školy v přírodě za bezkonkurenční cenu!

16.04.2011 20:00

 

Školy v přírodě v Nových Hutích
na ŠUMAVĚ

 

Bez agentury za nejnižši ceny, ideální pro skupinovou rekreaci, zvláště pak pro školy v přírodě, lyžařské kurzy či ozdravné pobyty. Na své si zde přijdou i rodiny s dětmi, protože pro děti je penzion specielně upraven. Penzion je umístěn u lanovek Nove Hutě, 100m k hranici narodniho parku ŠUMAVA blízko skiareálu ZADOV-CHURANOV a přesto si zachovává své soukromí a klid. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a nabízejí dostatek prostoru k odpočinku. Klasická česká kuchyně spolu s osobním přístupem jsou hlavními předpoklady pro nezapomenutelné chvíle v našem penzionu.

 

 

Ubytování pro školy a skupiny

Školy v přírodě, lyžařské kurzy, ozdravné pobyty či jiné skupinové akce. Ubytování v dvoulůžkovych a třilůžkovych, pokojích s vlastním sociálním zařízením.

Společenské místnost, tělocvična, posilovna. Specializace na skupinovou rekreaci. Luxus za nízké ceny. Pro školy v přírodě a lyžařské kurzy a další skupinové akce jsou ceny  učastniků ( do 10 let )již od 240.- Kč/noc nebo 1680.-/týden, doprovod 10dětí /1 dospělý zdarma, např. při počtu 30 dětí 3 osoby doprovodu zdarma. Účastníci pobytu(starší 10 let) 420,- Kč/noc, nad 18 let platí stejně jako dospělá osoba tj. 490,- Kč/noc. Ceny jsou včetně ubytování a stravy a pitného režimu.

 

 

 

—————

Zpět